Nieuwsbrief
Inloggen
v

De BaS PartnerShop

Uw online verkoop in goede handen

Wat is de BaS PartnerShop?

Wederverkoper en groothandel zijn afhankelijk van elkaars succes. Kunt u die band nog verder versterken? Wij denken van wel. Daarom hebben wij de BaS PartnerShop voor de groothandel ontwikkeld.

De BaS PartnerShop is een marketingtool waarmee u uw afnemers aan u kunt binden. Daarmee is het een uitbreiding van de BaS Verkooppunten. Door uw afnemers een webshop te bieden, kunnen zij hun online verkoop bevorderen, waardoor u als groothandel automatisch ook uw verkoop vergroot. Als groothandel bent u namelijk doorgaans niet ingericht op enkele consumentenorders. Dus met een BaS PartnerShop hebt u direct een consumentenkanaal waarmee u uw producten kunt verkopen.

Een win-winsituatie

Uw succes is ons succes. Daarom denken we mee over hoe we uw werkzaamheden kunnen vergemakkelijken en hoe uw klanten u online beter kunnen vinden. De BaS PartnerShop biedt de uitkomst.

Klanten zoeken hun product in hun zoekmachine en komen ofwel uit op de BaS WebShop, ofwel op de BaS PartnerShop. Als ze binnenkomen op de hoofdshop, worden ze met de winkelzoeker doorverwezen naar de BaS PartnerShop, wat u sales oplevert. Als ze binnenkomen via de BaS PartnerShop, en er wordt een verkoop gemaakt, dan komt het product uit het magazijn van de BaS WebShop. Hoe dan ook levert het een win-winsituatie op.

Een dienst aan uw afnemers

Lokale wederverkopers hebben vaak niet de tijd of expertise om een eigen webshop te ontwikkelen of bij te houden. Als onderdeel van de BaS WebShop bieden wij de BaS Partnershop.

Met een BaS PartnerShop krijgen wederverkopers twee pagina’s in hun huisstijl en een shop gekoppeld aan het assortiment van hun groothandel. Aangezien de BaS PartnerShop gekoppeld is aan de database van deze groothandel, hoeft er verder nooit meer naar omgekeken te worden. Alle updates worden automatisch meegenomen.

Hoe ziet de partnershop eruit?

De BaS PartnerShop is een speciale webportal die gekoppeld is aan de hoofdshop. Het assortiment uit de hoofdshop wordt gekoppeld aan de partnersite. U krijgt twee gepersonaliseerde pagina’s die door ons worden ingericht, en een verkooppagina gekoppeld aan het assortiment van de groothandel.

De verkooppagina is een kopie van de groothandelshop. Dat maakt het onderhoud en vullen van de BaS PartnerShop volledig geautomatiseerd. Alle updates en wijzigingen worden automatisch meegenomen in de BaS PartnerShop. U hebt er dus geen omkijken meer naar.

U krijgt ook een eigen domein. Als u al een eigen website hebt, dan behoudt u uw eigen webadres en komt er webshop. voor te staan. Hebt u nog geen eigen website? Dan registreren wij uw domeinnaam en richten wij uw webshop in.

Marketingmogelijkheden

In de huidige tijdsgeest is er geen bedrijf meer dat zonder marketing kan. Vul uw webshop aan met advertenties en nieuwsbrieven en richt hem SEO-proof in. Of trek nieuwe klanten aan met kortingscoupons of spaarpunten. U kunt het allemaal regelen in de BaS WebShop.

B2B

Youvia

Door te koppelen aan Youvia kunnen wij uw openingstijden, reviews en weergave op Google vanaf één centrale plek beheren.

Lees meer

B2B

Leadinfo

Leadinfo herkent bedrijven die uw website bezoeken en geeft ze via een dashboard weer zodat u contact op kan nemen met potentiële klanten.

Lees meer

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op