Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Exact Online Bouw

Onze koppelingen met Exact

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Exact is natuurlijk een generiek ERP-systeem dat niet specifiek voor een branche ontwikkeld is. Onze koppelingen en modulen zijn dat wel.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.

Hoe werkt de koppeling aan Exact Online Bouw?

Vanuit Exact Online Bouw worden bestelregels aangemaakt in Exact Online voor Handel. Maar hoe zorgt u ervoor dat het bestelproces optimaal verloopt? Daar komt het BaS Intern Bestelsysteem (IBS) bij kijken. Het BaS IBS is de spil tussen Exact Online Bouw en Exact Handel.

Er bestaan twee wegen naar Exact Boekhouding: de eenvoudige en de complexe. Bij de eenvoudige variant worden de bestelregels direct doorgezet naar Exact boekhouding. Maar wie complexere handelingen moet uitvoeren komt uit bij het BaS IBS.

De bestelregels worden via het BaS IBS doorgezet als verkooporder naar Exact voor handel. Uit Exact Handel komt uiteindelijk een pakbon, die via het BaS IBS weer doorgezet wordt als materiaalboeking naar Exact Online Bouw.

In Exact Online Bouw wordt de materiaalboeking doorgezet als materiaallijst. Het BaS IBS draait vanuit Exact Online Bouw het materiaallijstoverzicht uit. Om het proces inzichtelijk te maken, hebben wij de onderstaande visual voor u gemaakt.

VIND ONS IN HET EXACT APP CENTER

Exact Online Bouw digitaliseert zowel de kantoorwerkzaamheden als de werkzaamheden op de bouwplaats. Door Exact Online Bouw aan de BaS WebShop of de BaS WEBadmin te koppelen kunt u nog een extra optimalisatieslag maken.

Naar Exact App Center

Bouw7 Exact Koppeling

BaS WebPortal
voor Exact Online Bouw

Download de brochure

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op