Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Exact Online Bouw

Hoe werkt de koppeling aan Exact Online Bouw?

Wilt u vanuit Exact Online Bouw factureren in Exact Online Boekhouding of wilt u bestelregels aanmaken t.b.v. voorraadbeheer in Exact Online Handel? Daar komt het BaS Intern Bestelsysteem (IBS) bij kijken. Het BaS IBS is de spil tussen Exact Online Bouw en Exact Online Handel.

Er bestaan twee wegen naar Exact Online:

  1. Het boeken van bestelregels als factuur in Exact Online Boekhouding.
  2. Het boeken van de bestelregels als verkoopbon in Exact Online Handel. Hierdoor wordt de voorraad bijgewerkt.

De bestelregels worden via het BaS IBS doorgezet als verkooporder naar Exact Online Handel. Uit Exact Online Handel komt uiteindelijk een pakbon, die via het BaS IBS weer doorgezet wordt als materiaalboeking naar Exact Online Bouw.

Om het proces inzichtelijk te maken, hebben wij de onderstaande visual voor u gemaakt.

Prijslijst


Pakket A

Zonder terugkoppeling

Pakket B

Met terugkoppeling

Consultancykosten

€ 2.100,-

€ 6.300,-

1-MaandsABO

€ 113,-

€ 196,-

Koppel aan Geodynamics

Softmaat heeft een unieke samenwerking met Geodynamics. Via onze BaS DataConnector koppelen wij de gegevens van Geodynamics aan Exact Online bouw.

Met GeoDynamics krijgt u perfect zicht op uw voertuigen en op de werkuren van uw medewerkers. Van track & trace, rittenadministratie tot complexe werkregistratie. Via de Bas DataConnector komen deze gegevens in Exact Online Bouw terecht, zodat daar de administratie verder afgehandeld kan worden.

In Exact Online Bouw wordt de planning voor de komende dagen of weken gemaakt. Om die planning bij de monteurs die onderweg zijn te krijgen, wordt Exact aan Geodynamics gekoppeld via de BaS DataConnector. Hiermee worden de gegevens tussen de twee systemen uitgewisseld.

Alle track & trace-, uren- en werkregistratie wordt in Geodynamics bijgehouden en moet uiteindelijk weer in Exact Online Bouw terechtkomen. Met de BaS DataConnector als spil, gebeurt dat eenvoudig en efficiënt.

VIND ONS IN HET EXACT APP CENTER

Exact Online Bouw digitaliseert zowel de kantoorwerkzaamheden als de werkzaamheden op de bouwplaats. Door Exact Online Bouw aan de BaS WebShop of de BaS WEBadmin te koppelen kunt u nog een extra optimalisatieslag maken.

Naar Exact App Center

Bouw7 Exact Koppeling

Koppel aan
Exact Online Bouw

Download de brochure
Bouw7 Exact Koppeling

Koppel Exact Online Bouw
aan Geodynamics

Download de brochure

Onze koppelingen met Exact

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Exact is natuurlijk een generiek ERP-systeem dat niet specifiek voor een branche ontwikkeld is. Onze koppelingen en modulen zijn dat wel.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op