Nieuwsbrief
Inloggen
v

IT-Consultancy en bedrijfsadvies

Slimme oplossingen, krachtige resultaten

Hoogwaardige IT-consultancy en bedrijfsadviezen

Bij Softmaat begrijpen we dat technologie een essentiële rol speelt in de groei en het succes van moderne bedrijven. Daarom bieden wij hoogwaardige IT-consultancy en bedrijfsadviesdiensten aan om uw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Of u nu behoefte heeft aan een volledige IT-transformatie of specifieke ondersteuning nodig heeft bij het optimaliseren van uw processen, wij hebben de expertise en ervaring om u te begeleiden.

Wij staan klaar om samen met u te werken aan het identificeren en aanpakken van uw unieke uitdagingen. We beginnen altijd met een grondige analyse van uw bedrijf, waarbij we uw doelstellingen, behoeften en huidige IT-infrastructuur in kaart brengen. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakt plan dat aansluit op uw specifieke eisen, met als doel uw efficiëntie te verbeteren, kosten te optimaliseren en uw concurrentievoordeel te vergroten.

Standaardkoppeling of maatwerk: Wat past bij uw situatie?

Softmaat biedt u graag bedrijfsadvies en IT-consultancy. We zijn flexibel en passen onze aanpak aan uw behoeften aan. Of het nu gaat om ingewikkelde, op maat gemaakte integraties of eenvoudige standaardkoppelingen tussen systemen, wij staan klaar om met u samen te werken. Onze focus ligt op het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke situatie. We nodigen u graag uit voor een gesprek waarin we uw eisen en doelen bespreken, om zo een passende oplossing te bieden die uw bedrijf vooruit helpt. Uw succes is ons doel, ongeacht de complexiteit van uw uitdagingen.

Hoe gaan we te werk?

U wilt uw organisatie optimaliseren. Dat is mooi! Maar hoe gaan we te werk?

We analyseren uw organisatie grondig, identificeren uitdagingen en kansen, en ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen. We kijken wat u nodig heeft en bieden u de gepaste oplossing. Zo automatiseren we uw bedrijfsprocessen en bieden oplossingen zoals websites, webportals en webshops die naadloos zijn gekoppeld aan Exact en andere ERP-pakketten. We streven naar een optimale efficiëntie en bieden 80% standaardoplossingen die standaard zijn in uw branche, samen met 20% maatwerk om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Die laatste 20% maakt uw optimalisatie compleet.

Met onze expertise en ervaring helpen we uw bedrijf om succesvol te zijn in een concurrerende markt, met geautomatiseerde systemen die uw processen stroomlijnen en uw groei stimuleren.

Exact Consultancy

Profiteer optimaal van uw Exact software! Softmaat biedt uitgebreide kennis van Exact software en gerelateerde producten om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en meer controle te krijgen. We bouwen een persoonlijke relatie op en garanderen langdurig voordeel van onze expertise. Blijf up-to-date met periodieke systeemupdates en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Onze specialismen

ERP-koppelingen

Lees verder

Automatisering

Lees verder

Maatwerk

Lees verder

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op