Nieuwsbrief
Inloggen
v

Algemeen

Build a Solution

Algemene mogelijkheden

De BaS WebShop kan naar wens worden ingericht en is altijd uitgerust met de basisspecificaties. Zo hebt u uw eigen domein en bent u SSL beveiligd. Richt uw webshop naar wens in met ons eigen CMS-systeem. De BaS WebShop is volledig responsive en werkt zowel op de computer als of tablet en smartphone. Met de periodieke updates die we doen bent u altijd verzekerd van de laatste versie.

Aantal artikelen

Neem contact op voor meer informatie

Eigen domein

Neem contact op voor meer informatie

SSL beveiligd

Uw klanten bestellen en rekenen af met een beveiligd betaalproces. Met een SSL certificaat zijn uw klantgegevens tevens beveiligd

CMS

De BaS WebSites zijn aangesloten op algehele CMS systeem. Uw heeft uitgebreide mogelijkheden uw site in te richten, alsmede de productgegevens te verwerken.

Hosting

Softmaat host de webshop zodat u zicht hier niet druk over hoeft te maken.

Update en Versiebeheer

Neem contact op voor meer informatie

Meertalig

Verkoop producten wereldwijd met onze meertalen functie.

Escrow-regeling

Met een escrow-regeling zorgt Softmaat ervoor dat de beschikbaarheid en continuiteit van uw BaS Webportal is gewaarborgd. Hiermee heeft Softmaat nagedacht over uw bedrijfscontinuïteit, bij onvoorziene omstandigheden
lees verder over Escrow

Responsive

De WebShop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw WebShop altijd en overal bereikbaar en kan iedereen, zowel thuis als onderweg, uw WebShop bezoeken en orders plaatsen.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op