Nieuwsbrief
Inloggen
v

B2B

Build a Solution

B2B

Onze modulen zijn aanvankelijk ontwikkeld voor de B2B-markt. Zo kunt u bijvoorbeeld de prijs weergeven zonder BTW. Maar ook kunt u vertegenwoordigers instellen en verschillende gradaties van bestelbevoegdheden toevoegen. Koppel de BaS WebShop aan uw ERP-systeem en zorg voor een optimale integratie van systemen.

Assortimenten

Assortiment per debiteur instelbaar

Prijsweergave excl. BTW

informatie volgt nog

Vertegenwoordiger

Werkt u met een externe sales organisatie die eigen klantenportefeuilles beheren? De vertegenwoordiger ziet makkelijk de portefeuille van klantbestellingen in en kan tevens bestelondersteuning geven aan uw klant. En kan tevens de verkoop verhogende activiteiten bepalen.

Locatiemanagement

Laat uw uw afnemer zelfstandig haar diverse werklocaties beheren. U stelt het assortiment en de prijs beschikbaar, en uw klant regelt de rest!

Lees verder

Light gebruiker

De magazijn besteller of junior inkoper mag geen prijzen zien of geen orders definitief afronden? Geef uw klant een light gebruiker profiel. De normale gebruiker kan meekijken, orders inzien en doorzetten.

Bestelautorisatie

De afdeling of locatiemanager dient de bestellingen vooraf te autoriseren? De manager keurt de bestelling goed, annuleert of wijzigt de order alvorens deze wordt geplaatst.

Budget per debiteur

Informatie volgt nog

Inkooporganisaties

Uw klant bestaat uit diverse debiteuren in uw administratie, misschien zelfs met eigen assortiment en prijsafspraken. Koppel de debiteuren in een groep en factureer uw orders direct naar de inkooporganisatie.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op