Nieuwsbrief
Inloggen
 

B2C

B2C

De BaS WebShop B2C

Als u als B2B-bedrijf ook aan consumenten wilt verkopen en geen concessies wilt maken om een B2B2C-webshop samen te stellen, kunt u kiezen voor een B2C-webshop. Daarbij is koppelen belangrijk, zodat u een dubbele invoer voorkomt en de orderverwerking goed verloopt. U kunt ervoor kiezen voor iedere order een nieuwe klant aan te maken, of alle consumentenorders te verzamelen onder één klantnummer in uw administratie.

Altijd de juiste informatie

Consumenten bestellen, in tegenstelling tot bedrijven, kleine hoeveelheden. Voor een B2C-webshop is het belangrijk dat klanten de juiste producten kunnen vinden, dat de productinformatie klopt en de bezorgtijd wordt weergegeven. Met een goede zoekfunctie en de juiste filters helpt u ze daarmee op weg.

B2C

B2C

Consumenten hebben, ongeacht het tijdstip en hun locatie, de volledige vrijheid om uw bedrijf en uw productassortiment te bekijken. Hiernaast kan de consument beschikken over de volledige informatie omtrent uw producten, diensten en services en is het aanschaffen van deze producten via de webshop eenvoudig en snel.

Prijsweergave incl. BTW

informatie volgt nog

Bestellen zonder account

informatie volgt nog

Klantregistratie door klant

informatie volgt nog

Retouren

informatie volgt nog

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op