Nieuwsbrief
Inloggen
v

Begeleiding

Build a Solution

Persoonlijke benadering, begeleiding en support

Bij Softmaat staat mensgerichtheid hoog in het vaandel. Wij ontzorgen u als klant door goed te luisteren en uitvoerig mee te denken over uw automatiseringsproces. Uiteindelijk dienen de eCommerce-oplossingen uw commerciële functionaliteiten te versterken door kosten te besparen en efficiëntie te behalen.

B2B

Inrichten

Het inrichten van de webshop, administratie en koppelingbetreft de o.a. de algemene instellingen, assortimenten en groepen, productopmaak, teksten en afbeeldingen, styling en layout en het bestelproces. Tevens wordt bepaald in welke onderdelen de de administratie leidend zal zijn.

B2B

Customizen

De BaS webshop wordt afgestemd op uw automatiseringssysteem en werkwijze. Elke maatwerktoepassing wordt generiek gebouwd voor elke BaS WebShop-klant zodat optimale kruisbestuiving plaatsvindt! Zo wordt de webportal breed doorontwikkeld tot een complete eCommerce bedrijfsoplossing.

B2B

Updates

Softmaat ontwikkelt atlijd door. Wij updaten de BaS WebShop periodiek. Ook de koppeling met uw boekhoudpakket houden wij up-to-date. Indien u dus overgaat op een nieuwe versie van uw boekhoudpakket, laat het ons weten. Dan blijft de koppeling en dus uw webshop functioneren. Wij laten altijd weten dat er een nieuwere versie klaarstaat.

B2B

Support

U bent niet dagelijks bezig met het webshop onderhoud of inrichting van nieuwe webshop onderdelen en weet derhalve vaak niet snel e.e.a. te bewerkstelligen. Softmaat geeft gerichte support en ondersteuning via telefoon, email, Skype en teamviewer. Softmaat functioneert als uw extra eCommerce medewerker.

Het opstarten van een webshop

Een webshop opstarten kost tijd en moeite. Om uw webshop te vullen is het belangrijk om informatie te verzamelen. Wij steken tijd en moeite in een eerste opzet voor u zodat u snel aan de slag kan met uw webshop. De webshop gaat immers pas voor u werken als hij live staat.

Wij verzorgen de hosting van uw webshop zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. Wij kunnen ook uw domeinnaam registreren. De BaS WebShop wordt altijd verbeterd en periodiek komen er updates beschikbaar. Wij houden u altijd op de hoogte over de laatste versie.

Inrichting WebShop

Neem contact op voor meer informatie

Inrichting Administratie

Neem contact op voor meer informatie

Inrichting Koppeling

Neem contact op voor meer informatie

email support

Neem contact op voor meer informatie

Telefonische support

Neem contact op voor meer informatie

Persoonlijke Begeleiding

Neem contact op voor meer informatie

Support on the job

Neem contact op voor meer informatie

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op