Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Exact Gemak

Software Gemak en Accountancy Gemak zijn nu Exact

Unit4 Fiscaal Gemak speelt al 40 jaar mee in de Nederlandse softwaremarkt en is nu overgenomen door de bedrijfssoftware van Exact. Daarbij is het opgesplitst in onderstaande softwareplatformen. Uiteraard blijven wij als Softmaat gewoon koppelingen maken.

Fiscaal Gemak
Rapporage Gemak
Communicatie Gemak
Boekhoud Gemak
HR & Salaris Gemak
Kantoor gemak

Exact Gemak

Unit4 is sinds eind 2020 onderdeel van Exact. Daarbij is het opgesplitst tussen Accountancy Gemak voor de accountantsbranche, en Software Gemak voor het mkb en middensegment. Als vaste partner van zowel Exact als voorheen Unit4 koppelen wij natuurlijk aan deze nieuwe bedrijfssoftware-oplossingen.

De BaS WebPortal

Ons basisproduct is de BaS WebPortal. De BaS WebPortal is onderverdeeld in vijf basisproducten die u kunt koppelen aan Exact Gemak. Afhankelijk van uw wensen en interesse, kunt u deze producten aanvullen met extra modulen die uw werkwijze optimaliseren. Wilt u weten wat voor u het beste is? Lees dan verder of neem dan contact met ons op.

B2B

BaS WebKassa

Met de BaS WebKassa hoeft u niet langer bonnetjes en kastellingen handmatig over te typen in uw kassa en administratie.

Lees verder

B2B

BaS IBS

Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS IBS, en geef uw binnendienst allerlei bijpassende functies.

Lees verder

B2B

BaS PIM

Met de BaS PIM hebt u alle productinformatie in één centraal systeem op een eenduidige manier bij de hand.

Lees verder

B2B

BaS WebShop

Met de BaS WebShop hebt u alle modulen bij de hand die het bestelproces voor uw klanten eenvoudiger maakt.

Lees verder

B2B

BaS Dataconnector

De BaS DataConnector wisselt informatie uit tussen uw administratie, webshop, PIM en kassasysteem.

Lees verder

Branchespecifieke koppelingen

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Door de jaren heen hebben wij voor ieder type groothandel wel een specifieke bedrijfsoplossing gemaakt. De BaS WebPortal is de basis, waarin alle standaardmodulen zitten. Deze standaardmodulen kunt u aanvullen met branchespecifieke koppelingen, zodat u uw bedrijfsvoering volledig kunt optimaliseren en automatiseren. Klik op uw branche voor de specifieke oplossingen.

Onze koppelingen met Exact

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Exact is natuurlijk een generiek ERP-systeem dat niet specifiek voor een branche ontwikkeld is. Onze koppelingen en modulen zijn dat wel.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op