Wij bieden E-Commerce totaaloplossingen voor diverse branches.Groothandel
Branche oplossing


Productie
Branche oplossing


Facilitair
Branche oplossing


Handel
Branche oplossing


Beautysalon en Welness
Branche oplossing


Parkeergarage
Branche oplossing


Bakkerij
Branche oplossing


Banqueting
Branche oplossing

Meer dan alléén een webshop’

Softmaat ontzorgt en begeleidt haar klant door haar bedrijfsvoering te automatiseren en mee te denken t.b.v. commerciële functionaliteit te versterken, en (kosten)besparingen en efficientie te behalen.

Softmaat streeft een WEBgebaseerde bedrijfsoplossing na die compleet is en aanvullend met uitgebreide functionaliteiten en mogelijkheden, voorzien van maatwerk en koppelingen met gewenste derden-software.

 

 

Filosofie

Softmaat biedt u de beschikking over een breed assortiment aan WEB oplossingen. Deze WEB oplossingen hebben al vele organisaties een grote stap verder gebracht op het gebied van de online organisatie, marketing en verkoop.

Alle BAS producten zijn generiek ontwikkeld en worden 'plug-and-play' aangeboden. Hiernaast biedt Softmaat ook maatwerk waardoor de BaS producten nog beter aansluiten op uw bedrijfsvoering. Tevens zijn maatwerk koppelingen (met boekhoudpakket en ERP systemen) bespreekbaar.

 

WEBportaal

Het BaS WEBportaal is het hart van onze software oplossingen waarmee de diverse BaS producten zijn ontwikkeld en gebouwd. Via het BaS WEBportaal kunnen onze klanten, ongeacht het BaS product dat men in gebruik heeft, beschikken over informatie, updates, upgrades en ondersteuning. Het BaS WEBportaal is het draagvlak voor meerdere BaS producten die zowel afzonderlijk als met elkaar kunnen worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld starten met een standaard BaS WebShop gericht op uw doelgroep (B2B, B2C or B2B2C).

Generieke software

De WEB oplossingen van Softmaat zijn ontwikkeld op generieke basis zodat ze als standaard in de markt geïmplementeerd kunnen worden. Iedere module wordt echter klantspecifiek uitgeleverd en geprogrammeerd waardoor de totaaloplossing uniek is voor uw bedrijf en uw situatie. Door de implementatie van de specifieke wensen en eisen van verschillende afnemers vindt kruisbestuiving plaats die door middel van updates ook voor andere klanten beschikbaar zijn. 

Externe pakketten

Om optimale integratie te behalen is de koppeling met diverse boekhoudingen, brache ERP en kassasytemen van wezenlijk belang. De visie dat de koppeling met de boekhouding (o.a. UNIT4 Multivers XL, Unit4 Multivers Online, Exact Online) should be an "extensive link" is also one of our basic rules.

One requirement is that the software is developed so that links with other accounting systems (including isah, Exact, Quickstart, etc.) should be both simple and generic.

 

Van maatwerkproject tot branche standaard

De verschillende maatwerkoplossingen worden meerdere keren gebruikt (binnen dezelfde branche).

Om ervoor te zorgen dat deze algemene visie zwaar wordt geïnvesteerd in softwareontwikkeling. Onze bedrijfsoplossingen zijn pas echt zorgvuldig geïntroduceerd in de markt op 1 januari 2013.

 

Escrow arrangement

Met een escrow-regeling zorgt Softmaat ervoor dat de beschikbaarheid van BaS Webportal is beveiligd. Hiermee hebben de mensen van Softmaat nagedacht over uw bedrijfscontinuïteit, als onverwachts, wat er gebeurt met Softmaat.

Waarom een Escrow regeling? Het is niet langer mogelijk om na te denken over de huidige bedrijfspraktijken. Maar hoe wordt het risico beperkt als de leverancier verloren gaat door bijvoorbeeld faillissement, overname of stopzetting van het bedrijf? lees verder

 

Ontmoet enkele van onze klanten

Piecom - Heeft u het al Piecom geregeld? Uw partner voor de professionele schoonmaak!
pbs.piecom.nl 

Chocolaterie Albert - Bonbons en andere chocolade-artikelen die qua vormgeving en smaak eruit springt!
www.chocolateriealbert.nl 

Bakkerij Voncken - Uw 3 sterren Brood- en Banketbakkerij van de regio Parkstad.
webshop.bakkerijvoncken.nl 

SecPro - Adviesburo en technische groothandel in elektronische beveiliging
www.secpro.eu 


Youtube presentaties

Softmaat presentatie BaS WebShop