Nieuwsbrief
Inloggen
 

B2B webshop specialist

Branchegericht, sterk in koppelingen en maatwerk

Maak online bestellen nog makkelijker

Softmaat biedt u een breed assortiment aan webgebaseerde B2B bedrijfsoplossingen op het gebied van online organisatie, marketing en verkoop. Reeds vele bedrijven hebben hun organisatie aangevuld met uitgebreide functionaliteiten, maatwerkkoppelingen en koppelingen met software van derden. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot een aanvullende website, narrowcasting (instore marketing), nieuwsbrieven, agendafunctie en kassasystemen.

De BaS Webshop voor
groothandelGa naar groothandel

De BaS Webshop voor
ProductieGa naar productie

De BaS WebPortal

Ons hoofdproduct is de BaS WebPortal, waarbij BaS staat voor Build a Solution. Oplossingen bouwen is wat wij doen.

De BaS WebPortal kunt u volledig naar wens inrichten. Dat kan gaan van een intern bestelysteem (BaS IBS) tot een webkassa (BaS WebKassa) tot een volledige webshop (BaS WebShop). Het is maar net hoe u werkt, wat uw wensen zijn en hoe geavanceerd u het wilt hebben.

Lees verder

Onze koppelingen met Exact

Met de BaS WebShop heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u branchegericht het gehele distributiekanaal aanstuurt.

Koppel de BaS WebShop aan uw Exact administratie en behaal winst, kostenreductie en efficiëntie op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistieke proces. De BaS WebShop koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak.

Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals automatische incasso verificatie, ordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.


Bekijk onze koppelingen

Onze laatste blogs

Het belang van goede filters op uw webshop

Als bezoekers uw webshop bezoeken, is het van belang dat ze hun producten snel kunnen vinden en bestellen. Goede filters voor uw webshop bieden de oplossing.

06 december 2021

Een succesvolle webshop voor handelsbedrijven

In augustus schreef Exact een blog waarin ze tips voor een succesvolle webshop voor handelsbedrijven gaven. Onze antwoorden helpen handelsbedrijven een stapje verder.

01 november 2021

Vijf tips om het bestelproces voor uw kledinggroothandel te optimaliseren

In de kleding- en schoenenbranche hebt u te maken met verschillende productvarianten die handmatig ingevoerd worden. In deze blog vijf tips om uw efficiëntie te vergroten.

30 september 2021

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op