Nieuwsbrief
Inloggen
v

B2B Automatisering en Optimalisatie: Onze Innovatieve Oplossingen

Bent u op zoek naar krachtige automatiserings- en optimalisatieoplossingen voor uw B2B-bedrijf? Zoek niet verder! Bij Softmaat bieden we precies wat u nodig heeft, ongeacht de branche waarin u actief bent.

Met onze Henqit API Connector maken we het eenvoudig om verschillende API's met elkaar te verbinden, wat resulteert in snelle en efficiënte standaardoplossingen. Als u op zoek bent naar maatwerkoplossingen, hebben we onze BaS WebPortal, die specifiek is ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Wacht niet langer om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren! Klik hieronder op de knop die het beste bij uw behoeften past of neem contact met ons op voor een uitgebreide demo.

B2B

Henqit API Connector

Vereenvoudig gegevensuitwisseling: Koppel moeiteloos 2 API's met de Henqit API Connector voor naadloze integratie en efficiëntie.

Klik hier voor standaardoplossingen

B2B

BaS WebPortal

Uw maatwerk digitale hub voor efficiënte en verbonden bedrijfsactiviteiten. Vereenvoudig orders, beheer informatie en maak geïnformeerde beslissingen.

Klik hier voor maatwerkoplossingen

Wij gaan de diepte in met bedrijven die een stap verder durven gaan

Uw IT-consultant

Ontdek de kracht van IT-consultancy en bedrijfsadvies voor uw organisatie! Benut de volledige potentie van uw organisatie door uw processen te optimaliseren en uw efficiency te verbeteren. Bereik nog meer succes en groei met onze professionele ondersteuning. Lees verder voor een sprong naar de toekomst van uw bedrijf!

Exact Consultancy

Profiteer optimaal van uw Exact software! Softmaat biedt uitgebreide kennis van Exact software en gerelateerde producten om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en meer controle te krijgen. We bouwen een persoonlijke relatie op en garanderen langdurig voordeel van onze expertise. Blijf up-to-date met periodieke systeemupdates en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Onze koppelingen met Exact

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Met onze expertise en ervaring hebben we oplossingen ontwikkeld voor een breed scala aan uitdagingen die bedrijven tegenkomen bij het gebruik van Exact. Of het nu gaat om complex stuklijstenbeheer, het efficiënt beheren van matrixproducten (kleur-maatproducten), het faciliteren van mix & match-opties voor uw klanten, of zelfs het implementeren van selfbilling-functionaliteiten, wij hebben de oplossing die bij uw specifieke behoeften past.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.


Bekijk onze koppelingen

Branchespecifieke koppelingen

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Door de jaren heen hebben wij voor ieder type groothandel wel een specifieke bedrijfsoplossing gemaakt. De BaS WebPortal is de basis, waarin alle standaardmodulen zitten. Deze standaardmodulen kunt u aanvullen met branchespecifieke koppelingen, zodat u uw bedrijfsvoering volledig kunt optimaliseren en automatiseren. Klik op uw branche voor de specifieke oplossingen.

Voor meer informatie over onze groothandeloplossingen klik onderstaande knop.

Meer informatie

Urenregistratie: Koppel aan Geodynamics

Ontdek hoe de BaS DataConnector gekoppeld aan Geodynamics uw urenregistratie stroomlijnt! Krijg volledig inzicht in uw voertuigen en medewerkers, automatiseer urenregistratie en synchroniseer naadloos met Exact Online Bouw. Bespaar tijd en moeite bij het inboeken van uren, het koppelen van medewerkers en projecten, en het synchroniseren van kilometers. Verbeter uw administratieve efficiëntie en maak uw workflow soepeler dan ooit! Lees verder en ontdek hoe deze unieke samenwerking uw bedrijf naar een hoger niveau tilt!

Lees verder

Koppel uw Magento Webshop aan Exact

Met de BaS WebPortal kunt u uw Magento-webshop naadloos koppelen aan Exact. Synchroniseer eenvoudig productinformatie, voorraad, klanten, prijzen en orders tussen beide systemen. Met de BaS PIM krijgt u toegang tot uitgebreide productgegevens van diverse leveranciers. Automatiseer uw bestelsysteem en optimaliseer uw administratie. Kies voor efficiëntie en groei met de BaS WebPortal als uw ultieme synchronisatietool. Bereik moeiteloos het perfecte samenspel tussen uw webshop en uw administratie. Ontdek de mogelijkheden en integreer Magento en Exact vandaag nog!

Koppel uw WooCommerce webshop aan Exact

De BaS WebPortal vormt een geavanceerde schakel tussen WooCommerce en Exact, waarbij het fungeert als centraal knooppunt voor het verzamelen van cruciale gegevens, zoals prijsafspraken, artikelen en klantinformatie, rechtstreeks uit Exact. Deze krachtige tool legt de basis voor een geautomatiseerd bestelsysteem tussen beide platforms, waardoor uw eCommerce-processen naadloos en efficiënt verlopen. Het resultaat is een gestroomlijnde workflow die garant staat voor foutloze transacties en optimale efficiëntie.


Blogs

HET BELANG VAN EEN PIM-SYSTEEM

De vraag naar productinformatie is steeds belangrijker. Zowel de consument als de B2B-klant gaat voor het grootste gebruikersgemak. Daar liggen kansen.

Het belang van goede filters op uw webshop

Als bezoekers uw webshop bezoeken, is het van belang dat ze hun producten snel kunnen vinden en bestellen. Goede filters voor uw webshop bieden de oplossing.

Een succesvolle webshop voor handelsbedrijven

In augustus schreef Exact een blog waarin ze tips voor een succesvolle webshop voor handelsbedrijven gaven. Onze antwoorden helpen handelsbedrijven een stapje verder.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op