Nieuwsbrief
Inloggen
 

Webgebaseerde oplossingen voor de groothandel en Exact

B2B Webshop | Intern Bestelsysteem | Koppelingen

Optimaliseer uw verkoopproces

Met de BaS WebPortal gekoppeld aan Exact, zorgen wij ervoor dat uw verkoopprocessen op het gebied van klanten, prijzen en producten geoptimaliseerd worden.

In basis is de BaS WebPortal een geavanceerd kassasysteem: het uiteindelijke doel is bestellen en afrekenen. En dat moet zo gebruiksvriendelijk en gemakkelijk mogelijk gemaakt worden, voor zowel de interne als de externe gebruiker. En aangezien de start van Softmaat in de markt van de kassasystemen ligt, hebben wij de kennis en knowhow in huis om de verkoopprocessen voor groothandels en productie te optimaliseren.

Wij gaan de diepte in met bedrijven die een stap verder durven gaan

De BaS Webshop voor
groothandelGa naar groothandel

De BaS Webshop voor
ProductieGa naar productie

De BaS WebPortal:
De spin in het web

Ons hoofdproduct is de BaS WebPortal. BaS = Build a Solution. Oplossingen bouwen is wat wij doen.

De BaS WebPortal kunt u volledig naar wens inrichten. Dat kan gaan van een intern bestelysteem (BaS IBS) tot een webkassa (BaS WebKassa) tot een volledige webshop (BaS WebShop). Het is maar net hoe u werkt, wat uw wensen zijn en hoe geavanceerd u het wilt hebben.

Lees verder

Uw Exact consultant

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Exact is natuurlijk een generiek ERP-systeem dat niet specifiek voor een branche ontwikkeld is. Onze koppelingen en modulen zijn dat wel.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.


Bekijk onze koppelingen

Onze laatste blogs

Het belang van goede filters op uw webshop

Als bezoekers uw webshop bezoeken, is het van belang dat ze hun producten snel kunnen vinden en bestellen. Goede filters voor uw webshop bieden de oplossing.

06 december 2021

Een succesvolle webshop voor handelsbedrijven

In augustus schreef Exact een blog waarin ze tips voor een succesvolle webshop voor handelsbedrijven gaven. Onze antwoorden helpen handelsbedrijven een stapje verder.

01 november 2021

Vijf tips om het bestelproces voor uw kledinggroothandel te optimaliseren

In de kleding- en schoenenbranche hebt u te maken met verschillende productvarianten die handmatig ingevoerd worden. In deze blog vijf tips om uw efficiëntie te vergroten.

30 september 2021

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op