Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Leadinfo

Koppel aan Leadinfo

Leadinfo is leadgeneratie software die bedrijven herkent die uw website bezoeken en ze via een overzichtelijk dashboard weergeeft zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Wacht niet langer op inkomende telefoontjes of mailtjes, maar ga direct aan de slag met geïnteresseerde leads. Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor u.

Leadinfo

De leadgeneratie software herkent de bedrijven die uw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heeft u alle informatie die u nodig hebt om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Om iemand te kunnen overtuigen van uw dienst of product wilt u natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont de leadgeneratie software u precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat u weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op uw website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

Leadgeneratie software voor uw salesteam

Ook wanneer er meerdere sales collega’s aan de slag gaan met Leadinfo blijft het overzichtelijk. Aan iedere lead kunt u labels en gespreksnotities toevoegen. Zo weet de hele salesafdeling wat de lead historie is.

Uiteraard is de data binnen Leadinfo van u. Ook wanneer u stopt met de leadgeneratie software kunt u alle data exporteren zodat u in de toekomst de oude leads nog kunt opvolgen, ook wanneer u alleen een trial aanvraagt.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op