Nieuwsbrief
Inloggen
v

Order

Build a Solution

Order

Orders zijn er in alle soorten en maten. De BaS WebShop is overal op voorbereid. Wilt u bestellijsten importeren? Dat kan. Backorders en herhaalorders? Geen probleem. Koppel de BaS WebShop aan uw ERP-systeem en bestel zelf of laat uw klant gemakkelijk en snel orders invoeren.

Backorders

Heeft u veel deelleveringen? Met backorders vult u automatisch de nieuwe webshop order aan op de openstaande backorder van uw klant. Zo ziet u automatisch en direct op één openstaande 'leverlijst' welke producten u nog dient te leveren.

Easy order

informatie volgt nog

Eerder besteld

informatie volgt nog

Favorietenlijst

informatie volgt nog

Herhaal order

Bestelt uw klant wekelijks hetzelfde? Stel herhaalorders in en maak het uw klant gemakkelijk. De klant beheert haar herhaalorders en kan tot de wekelijkse deadline de order inzien / wijzigen.

Import van bestellijsten (CSV)

informatie volgt nog

Proforma facturen

Wilt u de order pas 'aannemen' nadat uw afnemer betaald heeft? U verstuurt Proforma facturen vanuit de 'WEBportal', en activeert de order op het moment dat de betaling voldaan is. Zo verwerkt u alleen de daadwerkelijke orders, in uw administratie en logistieke proces, zonder vervuiling!

QR code uitgifte

Bestel online een uitrijkaart met QR code. Aan de poort kan de QR code gescant worden, en uw klant rijdt snel de garage uit. handig met evenementen waar enige snelheid de klantvriendelijkheid ten goede komt is.

Snel bestellen

Voert uw klant lange bestellijsten in? Maak gebruik van diverse 'Snel bestel' overzichten waardoor uw klant snel tot een bestelling komt. Werk met klantspecifieke bestellijsten en / of EAN nummers.

WebApp

Kies voor dé WebApp voor uw vertegenwoordiger, magazijn besteller en afnemer. Snel, simpel en doeltreffend met hét bestelscherm voor de tablet of mobiel.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op