Nieuwsbrief
Inloggen
v

Marketing tools

Build a Solution

Marketing

In de huidige tijdsgeest is er geen bedrijf meer dat zonder marketing kan. Vul uw webshop aan met advertenties en nieuwsbrieven en richt hem SEO-proof in. Of trek nieuwe klanten aan met kortingscoupons of spaarpunten. U kunt het allemaal regelen in de BaS WebShop.

Leadinfo

Wacht niet langer op inkomende telefoontjes of mailtjes, maar ga direct aan de slag met geïnteresseerde leads. Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor u.

Youvia

Door te koppelen aan Youvia kunnen wij uw openingstijden, reviews en weergave op Google vanaf één centrale plek beheren. Tevens hebt u beschikking over verschillende analysetools.

Advertenties

Plaats advertenties binnen uw webshop zodat uw bezoekers uw nieuwste producten en akties direct zien.

Kortingcoupons

Start een aktie met het uitgeven van couponcodes. U kunt couponcodes vebinden aan (een set van) producten en/of instelbaar per klant of algemeen activeren. Zo kunt u gericht u klantenbestand activeren.

NarrowCasting

Heeft u een locatie of een hal waarbij u uw producten via een groot scherm wilt delen? Speel uw productshow af op meerdere schermen, aangestuurd vanuit uw webshop.

Nieuwsbrief

Met behulp van de BaS Nieuwsbrief voorziet u uw prospects en klanten van bruikbare informatie en aanbiedingen, optimaliseert u uw klantcontacten en haalt u meer uit uw klantenbestand.
Afhankelijk van uw boekhoudpakket kunt u koppelen aan het contactpersonenbeheer in de administratie.

SEO

Door het optimaliseren van uw WebShop (SEO Management) zal deze hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen. Hierdoor zullen meer mensen uw WebShop sneller vinden en bezoeken met als gevolg hogere bezoekersaantallen en meer omzet.

Spaarpunten

Geef spaarpunten uit op bestelde producten. Met deze punten kunnen vervolgens producten (gedeeltelijk) gratis worden besteld in een volgende order. Spaarpunten zijn onder te verdelen in productgroepen.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op