Nieuwsbrief
Inloggen
v

Abonnementen en naverrekeningen

Build a Solution

Abonnementen en naverrekeningen

Het BaS Abonnementenbeheer is geschikt om uw overzicht over uw periodieke facturen te houden. Dat wil zeggen als u naast uw reguliere assortiment services aanbiedt, als services uw verdienmodel zijn of als u garanties aanbiedt.

In de BaS WebPortal kunt u de gewenste abonnementenstructuur voor uw klanten beheren. U kunt ze eenvoudig aanmaken, beheren en verlengen.

Abonnementenbeheer

Stel u verkoopt een product, bijvoorbeeld banken. Maar naast dat u ook banken verkoopt, wilt u ook een reinigingsdienst aanbieden, aan uw afnemers, dan wel aan de consument. Dat kunt u in abonnementsvorm doen. Tegen een maandelijks bedrag kunt u zo uw dienst aanbieden.

In de BaS WebPortal hebt u het overzicht van al uw klanten die een abonnement op uw service hebben bij de hand. Met één druk op de knop kunt u honderden klanten hun maandelijkse factuur sturen.

De webshop verlengt maandelijks of jaarlijks het abonnement en genereert een nieuwe factuur voor de nieuwe periode.

Garantie

Garantie is eigenlijk een kosteloos 'abonnement'. Uw klant krijgt een bepaalde termijn waarbinnen hij zijn product mag retourneren of laten repareren.

Voor garantie hebt u eigenlijk drie dingen nodig: een klantnummer, serienummer en een termijn. Eventueel kunt u ook nog een omschrijvingsveld toevoegen om opmerkingen te noteren. Zo krijgt u in de BaS WebPortal een overzicht van klanten met een garantie en wanneer de garantieperiode afloopt.

Naverrekenings facturen

Als u een dienst heeft verleend, maar er zijn onvoorziene kosten bijgekomen, kunt u een naverrekeningsfactuur opstellen en opsturen vanuit de BaS WebPortal. De BaS WebPortal verzamelt de gegevens uit een ERP pakket en stelt de maandelijkse factuur op.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op