Nieuwsbrief
Inloggen
v

BaS Mix & Match

Build a Solution

Verkooporders met Mix & Match prijzen

In de meeste ERP systemen kunt u eenvoudig prijsafspraken en staffelkortingen per product aanmaken. Een probleem waar u tegenaan kunt lopen is dat er geen mogelijkheid is een combinatiekorting over de artikelen heen toe te kennen aan in-de-mixgroepen. Oftewel: u kunt de mix niet matchen.

Exact App Center
Ken staffelkortingen toe aan een set artikelen

Ken staffelkortingen toe aan een set artikelen

Behaal een salesboost

Behaal een salesboost

Behaal een salesboost

Overschrijf prijzen in uw ERP systeem

Behaal een salesboost

Maak mooie acties

Mix & Match

U kunt bijvoorbeeld vijfmaal artikel A met korting aanbieden, maar het is niet mogelijk tweemaal artikel A, eenmaal artikel B en tweemaal artikel C voor dezelfde korting aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen twee-voor-de-prijs-van-één of drie-halen-twee-betalen: u koopt drie flessen frisdrank, maar dat hoeven niet drie dezelfde smaken te zijn om korting te krijgen. Daar hebben wij als Softmaat iets op bedacht: de Mix & Match module.

De Mix & Match module is een concept uit de consumentenmarkt, maar is ook uitermate geschikt voor de B2B-markt. Deze module groepeert een set artikelen, telt de aantallen op en past de staffelkorting per artikel toe. Omdat de Mix & Matchkorting niet bekend is in uw ERP systeem, worden de prijzen vanuit de order in de order in uw ERP systeem overschreven. Zo kunt u mooie acties maken!

Een voorbeeld

Op artikel A en B staat een staffelkorting van 10% voor tien artikelen. De klant heeft vijf stuks van artikel A nodig en vijf stuks van product B. In de administratie wordt op deze manier geen korting toegepast. Als deze artikelen beide worden ondergebracht bij de Mix & Match module, telt onze webshop de artikelen bij elkaar op en past de korting toe over alle artikelen. Dit zal uw sales een boost geven omdat de klant eerder geneigd is meer te bestellen dan hij nodig heeft om aan zijn korting te komen.

Hoe werkt het?

In de Softmaat webshop kunt u verschillende parapluartikelen aanmaken. Onder dit overkoepelende artikel kunt u alle artikelen hangen die onder dezelfde artikelgroep vallen en er een gezamenlijke korting aan toekennen. Onze webshop overschrijft op deze manier de kortingsafspraken in het ERP systeem en schiet de artikelkorting op individueel niveau in.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op