Nieuwsbrief
Inloggen
v

Blogs

Onze tips over de laatste trends

Onze laatste blogs

HET BELANG VAN EEN PIM-SYSTEEM

De vraag naar productinformatie is steeds belangrijker. Zowel de consument als de B2B-klant gaat voor het grootste gebruikersgemak. Daar liggen kansen.

Het belang van goede filters op uw webshop

Als bezoekers uw webshop bezoeken, is het van belang dat ze hun producten snel kunnen vinden en bestellen. Goede filters voor uw webshop bieden de oplossing.

Een succesvolle webshop voor handelsbedrijven

In augustus schreef Exact een blog waarin ze tips voor een succesvolle webshop voor handelsbedrijven gaven. Onze antwoorden helpen handelsbedrijven een stapje verder.

Vijf tips om het bestelproces voor uw kledinggroothandel te optimaliseren

In de kleding- en schoenenbranche hebt u te maken met verschillende productvarianten die handmatig ingevoerd worden. In deze blog vijf tips om uw efficiëntie te vergroten.

Kansen voor B2B door directe verkoop aan consumenten

Door de coronacrisis is de balans van fysieke retailers naar online verschoven. Wij geven u drie mogelijkheden om uw producten direct aan de consument te verkopen.

Drie trends binnen administratiekantoren en de accountancybranche

De wereld van accountancy- en administratiekantoren is constant aan verandering onderhevig. Wij zetten drie digitale trends voor u op een rij.

Wat is self-billing?

Met self-billing, ook wel reversed billing of reverse billing, heeft de afnemer betere garantie dat de te betalen facturen correct zijn.