Nieuwsbrief
Inloggen
v
Leveranciersimportlijsten

Productconfigurator

Leveranciersimportlijsten

Combinatieartikelen

70+ modulen

Standaardmodulen

AGMI Traffic

AGMI Traffic is een verkeersbordenproducent uit Tegelen die dagelijks honderden verkeersborden produceert. Een groot deel hiervan is vrij configureerbare borden zoals straatnaam-, plaatsnaam- of vrije tekstborden. Voor de grafische afdeling, die al deze borden een voor een handmatig moet invoeren een dagtaak. Aan ons de opdracht een webshop te bouwen met een productconfigurator.HobbyTime

Combinatieartikelen

Verkeersborden hebben verschillende maten en reflectieklassen. Een verkeersbord kan dus makkelijk in zes varianten voorkomen. Op de oude webshop van AGMI stonden al deze varianten van tientallen verschillende soorten verkeersborden onder elkaar. Deze varianten zijn ondergebracht bij combinatieartikelen, waardoor vele varianten teruggebracht worden naar een combinatieartikel.

Productoverzicht 2018

HobbyTime

Combinatieartikelen 2020

HobbyTime

AGMI

Bordenconfigurator

De grootste uitdaging was het bouwen van verschillende productconfigurators. De eerste configurator die we hebben gebouwd is de straatnaambordenconfigurator. Straatnaamborden bestaan in tientallen afmetingen. De configurator moest interactief en snel worden, zodat iedere letter die de klant invoert direct zichtbaar is. De extra regels die de klant wil invoeren moesten direct zichtbaar worden en mee schalen en het assortiment van artikel diende teruggebracht worden tot het juiste artikel. Bekijk hieronder het voorbeeld of probeer hem hier uit.

Uit de ingevoerde order komt een PDF-bestand dat eerst ter controle naar de klant wordt gestuurd zodat de order bij goedkeuring rechtstreeks naar de productie kan worden gestuurd om geprint te worden. Zo komt er geen handwerk meer aan te pas en wordt de foutenmarge van typfouten drastisch verminderd.

Straatnaambordenconfigurator

HobbyTime

Plaatsnaambordenconfigurator

HobbyTime

Tekstbordenconfigurator

HobbyTime

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op