Nieuwsbrief
Inloggen

Koppel aan Bouw7

Hoe werkt de koppeling aan Bouw7?

Vanuit Bouw7 worden bestelregels aangemaakt in Exact Online voor Handel. Maar hoe zorgt u ervoor dat het bestelproces optimaal verloopt? Daar komt het BaS Intern Bestelsysteem (IBS) bij kijken. Het BaS IBS is de spil tussen Bouw7 en Exact Handel.

Er bestaan twee wegen naar Exact Boekhouding: de eenvoudige en de complexe. Bij de eenvoudige variant worden de bestelregels direct doorgezet naar Exact boekhouding. Maar wie complexere handelingen moet uitvoeren komt uit bij het BaS IBS.

De bestelregels worden via het BaS IBS doorgezet als verkooporder naar Exact voor handel. Uit Exact Handel komt uiteindelijk een pakbon, die via het BaS IBS weer doorgezet wordt als materiaalboeking naar Bouw7.

In Bouw7 wordt de materiaalboeking doorgezet als materiaallijst. Het BaS IBS draait vanuit Bouw7 het materiaallijstoverzicht uit. Om het proces inzichtelijk te maken, hebben wij de onderstaande visual voor u gemaakt.

VIND ONS IN HET EXACT APP CENTER

Bouw7 digitaliseert zowel de kantoorwerkzaamheden als de werkzaamheden op de bouwplaats. Door Bouw7 aan de BaS WebShop of de BaS WEBadmin te koppelen kunt u nog een extra optimalisatieslag maken.

Naar Exact App Center

Bouw7 Exact Koppeling

BaS WebPortal
voor Bouw7

Download de brochure

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op