Nieuwsbrief
Inloggen
 

De BaS WebShop is een modulair platform dat u naar eigen wens kunt samenstellen. Iedere branche heeft specifieke vereisten en iedere onderneming een specifieke bedrijfsvoering. Wij verzorgen talloze modulen die u plug-and-play kunt koppelen aan de BaS WebShop, maar ook nauwgezet maatwerk dat aansluit op uw branche. Tevens dient dit platform als spil tussen uw ERP-systeem en externe eCommerce platformen. Koppel de BaS WebShop aan administratie-, kassa-, warehouse management- en ERP-systemen en artikelbeheer- en bestelplatformen. Daarnaast leveren we maatwerk dat uw werk sterk vereenvoudigd.

Met de BaS WebShop hebt u een centrale werkplek waar u gegevens inleest en terugschrijft naar uw ERP-systeem. Door alles op één plek te houden, behoudt u het overzicht. Niet alleen voor uzelf vergemakkelijkt u de werkwijze, ook uw klanten hebben profijt van de BaS WebShop, want ook hun bestelproces wordt sterk vereenvoudigd.

Softmaat Online Solutions is OEM partner van Unit4 Multivers en App center partner van Exact Online, en koppelt uitgebreid aan Cash bedrijfssoftware, Exact Online, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365, SnelStart en Unit4 Multivers.