Nieuwsbrief
Inloggen
 

Voor elke werkwijze in iedere branche biedt Softmaat pasklare eCommerce oplossingen waarmee uw organisatie gericht inspeelt op de wensen en de eisen van de huidige online markt. Bij de implementatie van de modulaire eCommerce oplossingen van Softmaat staat uw branche, bedrijf en organisatiestructuur centraal. Hierbij werken wij nauw samen met uw organisatie zodat wij er voor kunnen zorgen dat onze modulaire eCommerce oplossingen volledig voldoen aan uw specifieke wensen en eisen.

De BaS WEBportal is het hart van onze software oplossingen waarop de diverse BaS producten zijn ontwikkeld en gebouwd. Alle BAS producten zijn generiek ontwikkeld en worden 'plug-and-play' aangeboden. Doordat er per module instellingen zijn meegegeven kan een module 'klantspecifiek' worden uitgeleverd, waardoor waardoor de totaaloplossing op maat wordt gesteld voor uw bedrijf, branche én situatie.

Softmaat Online Solutions is OEM partner van Unit4 Multivers en App center partner van Exact Online, en koppelt uitgebreid aan Cash bedrijfssoftware, Exact Online, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365, SnelStart en Unit4 Multivers. Hiernaast biedt Softmaat tevens maatwerk toepassingen waardoor de BaS WebShop nog beter aansluit op uw bedrijfsvoering.