Nieuwsbrief
Inloggen
v

Groothandel voor
fietsen en fietsonderdelen

B2B webshop specialist - We build a solution

Groothandel voor de fietsen en fietsonderdelen

De fietsgroothandel is een specifieke variant binnen de groothandel, gespecialiseerd in de distributie van fietsen, fietsaccessoires en aanverwante producten. Het beheren van een gevarieerd assortiment van fietsen in verschillende modellen, merken en specificaties kan een uitdaging zijn. Hier komt Cyclesoftware als een waardevol hulpmiddel naar voren.

Door te koppelen aan Cyclesoftware via de BaS WebPortal krijgt u toegang tot een geavanceerd systeem dat alle laatste informatie binnen handbereik brengt. Dit omvat real-time updates van beschikbare voorraad, prijzen, productbeschrijvingen en leveranciersinformatie. Met deze up-to-date gegevens kunt u nauwkeurige bestellingen plaatsen, snel inspelen op de marktvraag en efficiënt de voorraad beheren.

Daarnaast biedt Cyclesoftware mogelijkheden voor het automatiseren van het orderproces, wat tijd en kosten bespaart. Ook kunnen trends en verkooppatronen geanalyseerd worden, waardoor u strategische beslissingen kunt nemen en de concurrentie een stap voor kan blijven.

Koppeling met Cyclesoftware fietsgroothandels

Voor de fietsengroothandel koppelen wij aan CycleSoftware. CycleSoftware is een gebruiksvriendelijk automatiseringssoftwarepakket voor tweewieler speciaalzaken. Het biedt cloudgebaseerde toegang op meerdere platforms zonder extra kosten. Met functies voor verkoopregistratie, voorraadbeheer, facturatie, ordermanagement, reparatieplanning en integratie met leveranciers, webshops en verzekeringsmaatschappijen. Gratis directe support op werkdagen en een uniek doorleverplatform voor extra verkoopkansen.

Lees meer

Avada

Webshop
Avada is gespecialiseerd in het leveren van fiets en bromfiets onderdelen en complete fietsen aan de fietsvakhandel.

www.avada.nl

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op