Nieuwsbrief
Inloggen
v

Gebruikte modulenLeveranciersimportlijsten

Leveranciersimportlijsten

70+ modulen

Standaardmodulen

HobbyTime

HobbyTime

HobbyTime is een leverancier van modelbouwproducten. Ze werken al een lange tijd samen met Softmaat. Aan ons de vraag om hun webshop op te schonen en een nieuw design te geven.Het opschonen van de BaS WebShop

HobbyTime biedt ruim 50.000 producten aan met wisselende assortimenten. Een opmerking van klanten van HobbyTime was dat ze moeite hadden met het vinden van producten. Ze moesten pagina's door scrollen om het product te vinden waar ze naar op zoek waren.

Voor een duidelijke structuur hebben we de producten ondergebracht in verschillende webniveaus. Zo hebben we de merken bij niveau 1 ondergebracht. Niveau 2 bestaat uit verschillende productgroepen en niveau 3 specificeert de producten nog verder. Denk hierbij aan voertuigen die worden verdeeld in auto's, tanks, vliegtuigen etc.

HobbyTime

HobbyTime

Een nieuw design

Naast het opschonen van de webshop hebben we de site voorzien van een nieuwe layout. Met wat kleine aanpassingen zoals het toevoegen van afbeeldingen hebben we de site levendiger gemaakt.

Bovendien hebben alle webniveaus nieuwe, bijpassende afbeeldingen gekregen, waardoor klanten direct de categorie vinden waar ze naar op zoek zijn.

Design 2018

HobbyTime

Design 2021

HobbyTime

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op