Nieuwsbrief
Inloggen
 

Webshop voor de boekhandel

B2B webshop specialist - We build a solution

Bestellen zonder account, assortiment, prijslijsten, aktiepagina, koppel aan administratie, platform artikelbeheer en CB

B2B webshop voor de boekhandel

Met de BaS Webshop Boekhandel heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u het gehele distributiekanaal kunt aansturen.
Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Uw klanten zien de hun toegewezen assortiment, acties en (prijs)afspraken. Orders worden snel en accuraat verwerkt. De webshop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.
Voor elk bedrijf en elke branche zijn er pasklare oplossingen waarmee uw organisatie gericht kan inspelen op de wensen en de eisen van de huidige markt.

Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Versnel uw proces met onze modulenBinnendienst

Binnendienst

Deze module ondersteunt uw interne salesorganisatie met online inzage in de orderhistorie en openstaande posten. Kijk mee of bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe. Orders worden direct verwerkt en e-mails verstuurd.

Consumenten

Consumenten

Deze module biedt de consument ongeacht het tijdstip en hun locatie de volledige vrijheid uw bedrijf en bedrijfsassortiment te bekijken. Daarnaast beschikt de consument over de volledige informatie over uw producten, diensten en services en is het bestellen via de webshop eenvoudig en snel.

70+ modulen

70+ modulen

Alle BaS producten worden ‘Plug-and-Play’ aangeboden waarbij maatwerk toepassingen de modulen nog beter laten aansluiten op uw bedrijfsvoering.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op