Nieuwsbrief
Inloggen
 

Webshop voor de levensmiddelengroothandel

B2B webshop specialist - We build a solution

Assortiment, prijslijsten, statiegeld, pallets, bezorgkosten op postcode, gewicht, allergenenvermelding

B2B webshop voor de levensmiddelengroothandel

Een variant op de groothandel is de levensmiddelengroothandel. De extra hierbij is dat u te maken heeft met versproducten met een houdbaarheidsdatum. Daarnaast speelt allergenenvermelding hier een rol. U kunt de producten via de BaS WebShop koppelen aan PIM systemen gerelateerd aan voedsel, zoals Sligro en PS in foodservice.

Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Versnel uw proces met onze modulen

Binnendienst

Binnendienst

Deze module ondersteunt uw interne salesorganisatie met online inzage in de orderhistorie en openstaande posten. Kijk mee of bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe. Orders worden direct verwerkt en e-mails verstuurd.

Vertegenwoordiger

Vertegenwoordiger

Deze module biedt inzage in de portefeuille van klantbestellingen en bestelondersteuning aan uw klant. De vertegenwoordiger levert optimale service en kan verkoop verhogende activiteiten bepalen.

Balieverkoop

Balieverkoop

Deze module verzorgt de verkoop via de verkoopbalie / counter. Scan de orderbon of 'snel bestel' zodat producten slechts achteraf gefactureerd en niet (nogmaals) uitgeleverd hoeven te worden. De webshop handelt diverse verkoopprocessen af.

Verzamelartikelen

Verzamelartikelen

Deze module plaatst producten met keuzeopties zoals maten en kleuren in een overzichtelijk verzamelscherm met bijbehorende documentatie, afbeeldingen of teksttoevoegingen.

Herhaalorders

Herhaalorders

Deze module maakt het uw klant makkelijk periodieke herhaalorders in te stellen. De klant beheert zijn herhaalorders en kan tot de wekelijke deadline de order inzien en wijzigen.

Backorders

Backorders

Deze module vult automatisch nieuwe webshoporders aan op openstaande backorders van uw klanten die werken met deelleveringen. Zo hebt u automatisch inzicht welke producten geleverd dienen te worden in een openstaande leverlijst.

Inkoopondersteuning

Inkoopondersteuning

Deze module vertaalt uw uitleveringen naar een handig besteloverzicht per leverancier of dag met vermelding van het ordernummer.

Light gebruiker

Lite gebruiker

Deze module verbergt prijzen voor de magazijnbesteller of junior-inkoper en stelt de normale gebruiker in staat mee te kijken, orders in te zien en door te zetten.

Bestelautorisatie

Bestelautorisatie

Deze module stelt locatiemanagers in staat bestellingen vooraf te autoriseren. De manager kan bestellingen goedkeuren, annuleren of wijzigen alvorens hem te plaatsen.

Budget per klant

Budget per klant

Deze module telt bestellingen automatisch af van het budget, maakt de budgetperiode instelbaar en maakt bewuste overschrijding mogelijk.

Bekijk de cases

Ga naar webshop klant Bos Seafood, Horeca & Grootverbruik

Bos Seafood

Bos Seafood - Horeca & Grootverbruik
webshop.bosseafood.nl


Ga naar webshop klant Lowiczanka, Importeur van poolse producten

Lowiczanka

Lowiczanka - Importeur van poolse producten
www.lowiczanka.nl


Ga naar webshop klant vof verdoes, dé groothandel met een assortiment van wel meer dan 6000 artikelen

VOF Verdoes

VOF Verdoes - dé groothandel met een assortiment van wel meer dan 6000 artikelen
webshop.vofverdoes.nl

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op