Nieuwsbrief
Inloggen
v

Groothandel voor
kleding & schoenen

uw mode-assortiment geoptimaliseerd

Vereenvoudig Variatie en Opties in de Modebranche

In de kleding- en schoenenbranche, waar talloze varianten van specifieke producten bestaan, is efficiënt beheer essentieel. Met de BaS WebShop kunnen groothandels deze complexiteit aanpakken door een geavanceerde en gestroomlijnde aanpak te bieden. De BaS WebShop maakt het mogelijk om honderden varianten van producten, zoals T-shirts en schoenen, te consolideren tot één overzichtelijke tabel. Dit minimaliseert verwarring en vergemakkelijkt het zoekproces voor klanten.

Bovendien biedt de BaS WebShop de mogelijkheid om productopties te integreren. Denk hierbij aan verschillende maten, kleuren en zelfs opdrukopties. Klanten kunnen eenvoudig de gewenste kenmerken selecteren via vinkjes, waardoor ze een gepersonaliseerde keuze kunnen maken. Dit verhoogt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van de website, maar stelt klanten ook in staat om producten aan te passen aan hun voorkeuren.

Met de BaS WebShop kunnen kleding- en schoenengroothandels hun assortiment op een gestructureerde en toegankelijke manier presenteren, terwijl klanten de vrijheid hebben om de perfecte variant van een product te selecteren. Hierdoor wordt het online winkelen voor zowel klanten als groothandels een naadloze en bevredigende ervaring.

Revolutioneer Uw Bestelproces met de BaS MatrixTabel

Optimaliseer uw B2B-bestellingen en bespaar tijd terwijl u fouten minimaliseert. De BaS MatrixTabel module maakt bestellen simpel en snel via een heldere matrix met X- en Y-assen. Met alle kleur- en maatopties overzichtelijk weergegeven, kunt u moeiteloos de volledige selectie zien. Voer aantallen en specificaties gemakkelijk en nauwkeurig in, zonder tijdrovend zoeken.

Ongeacht grote hoeveelheden varianten of specifieke combinaties, biedt BaS MatrixTabel de oplossing. Beperk menselijke fouten en tijdverspilling. Onze intuïtieve interface maakt bestellen naadloos en bevredigend. Ervaar vandaag nog de kracht van geautomatiseerd bestellen met BaS MatrixTabel en stroomlijn uw B2B-aankopen als nooit tevoren!

Lees verder

Bestelbevestiging, Picklijsten en Pakbonnen met de BaS MatrixTabel

Geoptimaliseerde Bestelbevestigingen

Voer productvarianten in uw ERP-systeem in als afzonderlijke regels. BaS MatrixTabel voor bestelbevestiging zorgt voor beknopte, overzichtelijke documenten. Lange bestelbevestigingen worden ingekort tot één tot enkele pagina's, waardoor essentiële informatie behouden blijft.

Efficiënte Picklijsten

Optimaliseer groothandelsactiviteiten met efficiënte picklijsten via BaS MatrixTabellen. Lange lijsten worden gecomprimeerd tot beknopte overzichten, afgestemd op de paktafelvolgorde. Hierdoor verbetert de overzichtelijkheid en vermindert het aantal fouten. Toon enkel benodigde voorraad- en bestellingsitems, terwijl tekorten automatisch naar backorders gaan.

Overzichtelijke Pakbonnen

Optimaliseer pakbonnen in matrixtabelformaat en integreer ze naadloos in ERP-systemen. Deze gestructureerde aanpak levert overzichtelijke pakbonnen op, die samen met producten in pakketten gaan. Dit minimaliseert papierwerk en verbetert de winkelervaring door gestroomlijnde documentatie.

Mulder Supplies

Webshop
Mulder Bedrijfskleding & Reinigingsproducten is sinds 1971 totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding en reinigingsproducten.

muldersupplies.com

Pododirect

Webshop
Pododirect is een groothandel voor de professionele voetbehandelaar of voetverzorger.

www.pododirect.nl

QTC Footwear

Intern bestelsysteem
QTC Footwear ontwikkelt kwalitatieve en comfortabele schoenen die de consument op een duurzame wijze kan dragen.

dealers.qtcfootwear.eu

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op