Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Vendit

Automatiseringssoftware voor retail, groothandel en webshopsDownload brochure

ONZE KOPPELING MET Vendit

Met het geavanceerde kassasysteem van Vendit heeft u de volledige controle over uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten en verkrijgt u waardevolle inzichten. Door middel van uitgebreide rapportages kunt u precies zien welke productgroepen goed presteren en welke mogelijk verbetering behoeven. Dit stelt u in staat om gerichte beslissingen te nemen en uw bedrijf efficiënter te runnen.

Daarnaast biedt Vendit's automatiseringsoplossingen, geïntegreerd met de BaS WebPortal, de mogelijkheid om uw succes verder te vergroten. De BaS WebPortal automatiseert het orderproces en begeleidt het volledige traject, vanaf het moment van bestelling tot aan de levering bij de klant. Hierdoor bespaart u kostbare tijd en vermindert u de kans op fouten, wat uw klanttevredenheid aanzienlijk verbetert.

De naadloze integratie van Vendit en de BaS WebPortal zorgt voor een soepele en gestroomlijnde bedrijfsvoering. Met deze krachtige combinatie kunt u zich richten op het laten groeien van uw bedrijf, terwijl de systemen de repetitieve taken automatisch voor u afhandelen. Profiteer van deze activerende en efficiënte oplossingen om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen en uw klanten nog beter te bedienen.

Vendit: Dé Automatiseringsoplossing voor retail, groothandel en webshops

De BaS WebPortal, gekoppeld aan Vendit, biedt groothandels een geoptimaliseerde bedrijfsvoering door het volledige verkoop- en inkoopproces te begeleiden. De automatiseringsslag maakt het voor winkeliers aantrekkelijker om producten af te nemen, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en klanttevredenheid.

Het proces begint wanneer een consument iets bestelt bij een winkelier dat niet op voorraad is. De winkelier ziet dat het product over twee dagen leverbaar is bij de groothandel en plaatst de order via Vendit. Hierdoor wordt automatisch een inkoopbon gegenereerd.

De order komt vervolgens bij de groothandel in het ERP-systeem terecht, waar alle zaken worden afgehandeld en teruggestuurd naar de webportal. Via Vendit ontvangt de winkelier de verzendbon, waarmee de cirkel rond is.

Vendit biedt een betrouwbaar kassasysteem waarmee ondernemers succesvoller kunnen opereren. Het systeem biedt overzicht en inzicht in het gehele bedrijf, inclusief koppelingen met boekhoudprogramma's en webshops, dashboard en uitgebreide managementrapportages. Met Vendits e-commerce kennis en technologie is een volledig geïntegreerde omnichannel oplossing mogelijk. Vendit neemt zorgen uit handen en biedt ondersteuning op alle gebieden van winkelautomatisering, zowel offline als online. Alles is overzichtelijk in één systeem, wat leidt tot volledige automatisering en een optimaal renderende webshop.

Koppel Vendit aan Exact

Bouw7 Exact Koppeling

Koppel aan
Vendit

Download de brochure

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op