Nieuwsbrief
Inloggen
 

Koppel aan Channable

Koppel webshop aan Channable Amazon Koppel webshop aan Channable bol.com Koppel webshop aan Channable fonq

Channable

Channable biedt een directe koppeling met online marktplaatsen, waardoor uw producten automatisch worden bijgewerkt. Als u Channable koppelt aan de BaS WebShop kunt u al uw bestellingen direct doorsturen naar de webomgeving van het platform.

Koppel webshop aan leadinfo
Koppel webshop aan channable

Koppel de BaS WebShop aan Channable

De BaS WebShop verstuurt de producten uit het gekozen assortiment en de voorraad naar Channable. Channable koppelt aan meer dan 2500 online marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon en plaatst de order op de betreffende marktplaats. Vervolgens haalt de BaS de orders op uit Channable en verstuurt ze naar uw administratie. Vervolgens haalt de BaS WebShop de verzendinformatie (track and trace-nummer) op uit de administratie en verstuurt de track and trace-code naar Channable. Zo weet de marktplaats uiteindelijk dat een order is afgerond. En alles gebeurt geheel automatisch.

Koppel BaS WebShop aan de Channable API

De BaS webshop koppelt aan de Channable API. Dit houdt in dat het aanleveren van product(informatie), ophalen van alle bestellingen van marktplaatsen, automatische orderupdates voor wanneer bestellingen zijn verzonden, automatische toevoeging van track en trace codes en voorraadsynchronisatie van afzonderlijke artikelen direct op de betreffende marktplaats automatisch worden uitgevoerd.

Ga naar meer informatie over webshop pakketten enmogelijkheden

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op