Met de BaS WebShop heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u branchegericht het gehele distributiekanaal aanstuurt.

Koppel de BaS WebShop aan uw Exact Online administratie en behaal winst, kostenreductie en efficiëntie op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistieke proces. De BaS WebShop koppelt volledig aan Exact Online basis, Exact Online Groothandel en Exact Online Productie.

Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals automatische incasso verificatie, ordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.

Koppel webshop aan Exact Online

Exact Online Basis

Koppel webshop aan Exact Online

Exact Online (Groot)handel

Koppel webshop aan Exact Online

Exact Online ProductieOnze koppeling met Exact Online is beschikbaar in de Exact Online Appcenter.
Onze koppeling met Exact online wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en features. Houdt onze website in de gaten!

Wilt u direct meer informatie? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

De hoogwaardige koppeling geeft de mogelijkheid uw administratie écht leidend te laten zijn! Functionaliteiten zijn te gebruiken afhankelijk van uw webshop pakketkeuze én Exact Online pakketkeuze. Uiteraard bepalen uw wensen, branche én organisatie welke werkwijze en toepassingen voor u de beste oplossing biedt!
Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Klanten

De koppeling verwerkt standaard klantgegevens zoals debiteurcode, naam, factuur- en afleveradressen, contacten en aflever- en betaalcondities.

Artikelen

De koppeling verwerkt standaard artikelgegevens zoals artikelcode, omschrijving, verkoopnotitie, omzet- en artikelgroepen, grootboekrekeningen, prijzen en btw codes.

Product afbeeldingen

De koppeling verwerkt optioneel product afbeeldingen welke zijn toegevoegd aan het artikel in de Exact administratie.


Exact artikel assortimenten

Met de Exact artikel assortimenten maakt u in de administratie de webshop artikelen toegespitst op uw situatie. Werk met bijvoorbeeld weblevels, merk, spaarpunten, maten, kleuren en extra kenmerken.

Voorraad

De koppeling verwerkt standaard voorraad.


Verkooporders

Uw webshop order wordt automatisch en direct in uw boekhouding als verkooporder ingelezen. Rekening wordt gehouden met orderdatum, afleverdatum, referentie, opmerkingen, voorraad en magazijnbon.

Order- en factuurhistorie

Uw klant heeft inzage in de volledige orderhistorie. De order- en factuurhistorie wordt dagelijks bijgewerkt. Tevens is het mogelijk om als klant vanuit de orderhistorie opnieuw een bestelling te plaatsen.


Prijsafspraken en staffels

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals Prijsafspraken en staffels.

Prijslijsten en debiteurenkorting

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals Prijslijsten en debiteurenkorting.

Prijslijst inlezen als WebShop assortiment

Maak vanuit uw prijslijst het webshop assortiment voor de debiteur. De artikelen en ook de prijzen vanuit de prijslijst vormen het assortiment voor de debiteuren aangesloten in de prijslijst. Zo bespaart u op dubbel invoerwerk!


Voor elke werkwijze in iedere branche zijn er pasklare E-Commerce oplossingen waarmee uw organisatie gericht inspeelt op de wensen en de eisen van de huidige online markt. Koppel de webshop aan de in uw branche gebruikelijke systemen en behaal winst, kosten- en tijdsbesparing. Het automatiseren van interne en externe processen levert een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming.