Nieuwsbrief
Inloggen
 

Met de BaS WebShop heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u branchegericht het gehele distributiekanaal aanstuurt.
Koppel de BaS WebShop aan uw Exact Online administratie en behaal winst, kostenreductie en efficiëntie op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistieke proces. De BaS WebShop koppelt volledig aan Exact Online basis, Exact Online Groothandel en Exact Online Productie.
Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals automatische incasso verificatie, ordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.

Koppel webshop aan Exact Online

Exact Online Basis

Koppel webshop aan Exact Online

Exact Online (Groot)handel

Koppel webshop aan Exact Online

Exact Online Productie


Koppel webshop aan Exact Online

De hoogwaardige koppeling geeft de mogelijkheid uw administratie écht leidend te laten zijn! Functionaliteiten zijn te gebruiken afhankelijk van uw webshop pakketkeuze én Exact Online pakketkeuze. Uiteraard bepalen uw wensen, branche én organisatie welke werkwijze en toepassingen voor u de beste oplossing biedt!

Klanten en adressen

De koppeling verwerkt standaard klantgegevens zoals debiteurcode, naam, factuur- en afleveradressen, contacten en aflever- en betaalcondities.

Artikelen

De koppeling verwerkt standaard artikelgegevens zoals artikelcode, omschrijving, verkoopnotitie, omzet- en artikelgroepen, grootboekrekeningen, prijzen en btw codes.
Tevens aanmaak van nieuw verkochte artikelen.

Product afbeeldingen

De koppeling verwerkt optioneel product afbeeldingen welke zijn toegevoegd aan het artikel in de Exact administratie.

Artikel assortimenten en extra velden

Met de Exact artikel assortimenten maakt u in de administratie de webshop artikelen toegespitst op uw situatie. Werk met bijvoorbeeld weblevels, merk, spaarpunten, maten, kleuren en extra kenmerken.

Voorraad

De koppeling verwerkt standaard voorraad.

Verkooporders

Uw webshop order wordt automatisch en direct in uw boekhouding als verkooporder ingelezen. Rekening wordt gehouden met orderdatum, afleverdatum, referentie, opmerkingen, voorraad en magazijnbon.

Factuurboeking

Informatie volgt nog

Order- en factuurhistorie

Uw klant heeft inzage in de volledige orderhistorie. De order- en factuurhistorie wordt dagelijks bijgewerkt. Tevens is het mogelijk om als klant vanuit de orderhistorie opnieuw een bestelling te plaatsen.

Stuklijst beheer in batch

Beheer uw stuklijsten eenvoudig in batch via de BaS WEBportal. Voeg eenvoudig Materialen toe aan bestaande stuklijsten, verwijder Materialen uit Stuklijsten of wijzigen gegevens van Materialen in Stuklijsten.

Aanmaak Inkooporder vanuit verkooporder

Wilt u vanuit uw bestelling direct uw inkooporder aanmaken, kunt u dat vanuit de webportal automatisch laten aanmaken.

Pakbon en track en trace

Informeer uw klant over de bestelling in de webshop, en haal de Goederenleveringsgegevens op uit Exact.

Prijsafspraken en staffels

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals Prijsafspraken en staffels.

Prijslijsten en debiteurenkorting

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals Prijslijsten en debiteurenkorting.

Prijslijst inlezen als WebShop assortiment

Maak vanuit uw prijslijst het webshop assortiment voor de debiteur. De artikelen en ook de prijzen vanuit de prijslijst vormen het assortiment voor de debiteuren aangesloten in de prijslijst. Zo bespaart u op dubbel invoerwerk!