Nieuwsbrief
Inloggen
 

Klanten

De koppeling verwerkt standaard klantgegevens zoals debiteurcode, omschrijving, stamadres, factuur- en afleveradressen, contacten en aflever- en betaalcondities.

Artikelen

De koppeling verwerkt standaard artikelgegevens zoals artikelcode, omschrijving, omzet-, artikel- en kortingsgroepen, grootboekrekeningen, prijzen, btw codes en vertalingen.

Vrije velden

Met vrije velden maakt u de administratie en webshop toegespitst op uw situatie. Werk met bijvoorbeeld verkooppunten, vertegenwoordigers, agenten, weblevels, merk, spaarpunten, maten, kleuren, extra kenmerken. Tevens stuurt u combinatie-, matrix-, en Mix and Match artikelen aan.

Aanmaak webshop debiteur in administratie

Maak een nieuwe debiteur aan in de webshop. Met de eerste bestelling wordt zowel de bestelling als de debiteur aangemaakt in Unit4 Multivers. Zo heeft u alleen debiteuren die bestellen in uw administratie en voorkomt u vervuiling.

Aanmaak webshop artikel in administratie

Werkt u met door de klant te configureren (maatwerk)artikelen? Bij het inlezen van de bestelling in Unit4 Multivers wordt het bestelde maatwerkartikel met artikelnummer en prijs nieuw aangemaakt in Unit4 Multivers.

Koppel aan 2e administratie

Koppel de webshop aan een 2e administratie en verwijs complete orders per administratie en/of splits orders per administratie aan de hand van bestelde artikelen.

Prijsafspraken, acties en staffels

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals prijsafspraken, acties en staffels.

Prijslijsten, debiteurenkorting en kortingsgroepen

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals prijslijsten, debiteurenkorting en kortingsgroepen.

Mix en match prijzen

Maak Mix en Match productacties zoals 3 willekeurige producten voor een vaste prijs. De koppeling verzorgt de bijbehorende verwerking van de artikelprijzen in Unit4 Multivers.

Verkoopboek

Uw webshop order wordt automatisch en direct in uw boekhouding in het verkoopboek op grootboekniveau ingelezen. Rekening wordt gehouden met orderdatum en grootboekrekening.

Factuuropdrachten

Uw webshop order wordt automatisch en direct in uw boekhouding als factuuropdracht ingelezen. Rekening wordt gehouden met orderdatum, afleverdatum, referentie, opmerkingen.

Verkooporders

Uw webshop order wordt automatisch en direct in uw boekhouding als verkooporder ingelezen. Rekening wordt gehouden met orderdatum, afleverdatum, referentie, opmerkingen, voorraad en magazijnbon.

Order- en factuurhistorie

Uw klant heeft inzage in de volledige orderhistorie. De order- en factuurhistorie wordt dagelijks bijgewerkt. Tevens is het mogelijk om als klant vanuit de orderhistorie opnieuw een bestelling te plaatsen.

Backorder historie

De backorder historie verzamelt de nog te leveren producten uit alle orders in één backorderlijst. De backorderhistorie wordt dagelijks bijgewerkt. Tevens is het mogelijk vanuit de backorderhistorie een bestelling opnieuw te plaatsen.

Openstaande posten

De klant heeft inzage in de openstaande posten. Indien de betaling is verwerkt in Multivers wordt online het openstaande posten overzicht bijgewerkt.

Technische voorraad

De koppeling verwerkt standaard de technische voorraad in de webshop. De voorraad wordt automatisch elke 4 uur bijgewerkt vanuit Multivers.

Voorraad per magazijn

Werkt u met meerdere magazijnen en wilt u voorraad toewijzen aan de webshop? Koppel een of meerdere magazijnen aan de webshop en laat alleen die voorraad zien in de webshop.

Voorraad inkoop

Informeer uw klant over nog te ontvangen voorraad (reeds ingekocht, nog te ontvangen goederen). De koppeling verzorgt een aparte weergave van de 'Voorraad inkoop' bij het product. Uw klant ziet wat er aan voorraad morgen binnenkomt.

Prijslijst inlezen als WebShop assortiment

Maak vanuit uw prijslijst het webshop assortiment voor de debiteur. De artikelen en ook de prijzen vanuit de prijslijst vormen het assortiment voor de debiteuren aangesloten in de prijslijst. Zo bespaart u op dubbel invoerwerk!

Automatische incasso

Het automatische incasso formulier aangemaakt in de webshop, wordt aangeboden ter invoering in Unit4 Multivers. Indien u werkt met bijvoorbeeld Abonnementen wordt elke volgende periode de factuur getoetst en verwerkt in Anut4 Multivers conform de automatische incasso.


Maatwerk

Staat uw gewenste oplossing er niet tussen? Softmaat ontwikkelt altijd door!
Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Met de BaS WebShop heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u branchegericht het gehele distributiekanaal aanstuurt.

Koppel de BaS WebShop aan uw Unit4 Multivers administratie en behaal winst, kostenreductie en efficiëntie op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistieke proces. De BaS WebShop koppelt volledig aan Unit4 Multivers S t/m XL, Unit4 Multivers Web, Unit4 Multivers Online en Unit4 Multivers Groothandel.

De koppeling beschikt over zeer uitgebreide toepassingen en biedt naast de standaardkoppeling (zoals artikel, prijs, debiteur en omzetboeking) vele extra's.
Zo bieden de vrije velden diepgaande mogelijkheden in het aansturen van onderhoudsprocessen in de webshop zoals het werken met assortimenten vanuit prijslijsten, opbouw van verzamelartikelen en Mix and Match prijsconstructies.

Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals automatische incasso verificatie, ordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.