Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Unit4 Multivers

Koppel de BaS WebShop aan Unit4 Multivers

Met de BaS WebShop gekoppeld aan Unit4 Multivers S t/m XL, Web, Online en Groothandel en Unit4 Boekhoud Gemak Starter, Uitgebreid en Gevorderd  behaalt u winst, efficiëntie en reduceert u de kosten op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistiek proces. De koppeling biedt naast de standaardfunctionaliteiten zoals artikel, prijs, debiteur en omzetboeking vele extra’s. De koppelingen verlopen via WebAPI, ODBC, UBC, EDI, .NETAPI en SOAP.

Bekijk Softmaat op het Unit4 Connectivity Center

Versnel uw proces met onze modulen

Klanten

Klanten

De module verwerkt standaard klantgegevens zoals debiteurcode, omschrijving, stamadres, factuur- en afleveradressen, contacten en aflever- en betalingscondities.

Artikelen

Artikelen

De module verwerkt standaard artikelgegevens zoals artikelcode, omschrijving, omzet-, artikel- en kortingsgroepen, grootboekrekeningen, prijzen, btw codes en vertalingen.

Vrije velden

Vrije velden

De module werkt met verkooppunten, vertegenwoordigers, agenten, webniveaus, merken, spaarpunten, maten, kleuren, extra kenmerken en combinatie-, matrix- en mix & matchartikelen.

Aanmaak webshopdebiteur in administratie

Aanmaak webshopdebiteur in administratie

De module voorkomt vervuiling en maakt bij de eerste webshopbestelling zowel een nieuwe bestelling als debiteur aan in Unit4 Multivers.

Aanmaak webshopartikel in administratie

Aanmaak webshopartikel in administratie

Bij het inlezen van door de klant geconfigureerde (maatwerk)artikelen wordt het artikelnummer en prijs nieuw aangemaakt in Unit4 Multivers.

Koppel aan tweede administratie

Koppel aan tweede administratie

De module verwijst complete orders per administratie of splitst orders per administratie aan de hand van bestelde artikelen.

Prijsafspraken

Prijsafspraken

Alle mogelijke prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals acties, staffels, prijslijsten, debiteurenkorting en kortingsgroepen.

Mix & Matchprijzen

Mix & Matchprijzen

De module maakt productacties zoals drie willekeurige producten voor een vaste prijs en verwerkt de bijbehorende artikelprijzen in Unit4 Multivers.

Verkoopboek

Verkoopboek

De module leest webshoporders automatisch in het verkoopboek in op grootboekniveau en houdt rekening met orderdatum en grootboekrekening.

Factuuropdrachten

Factuuropdrachten

De module leest de webshoporder automatisch en direct in uw boekhouding in als factuuropdracht en houdt rekening met orderdatum, afleverdatum, referentie en opmerkingen.

Verkooporders

Verkooporders

De module leest de webshoporder automatisch en direct in uw boekhouding in als factuuropdracht en houdt rekening met orderdatum, afleverdatum, referentie, opmerkingen, voorraad en magazijnbon.

Order- en factuurgeschiedenis

Order- en factuurgeschiedenis

De module geeft de klant inzage in de volledige ordergeschiedenis, wordt dagelijks bijgewerkt en geeft de klant de mogelijkheid vanuit de ordergeschiedenis een nieuwe order te plaatsen.

Backordergeschiedenis

Backordergeschiedenis

De module geeft de klant inzage in de volledige ordergeschiedenis, wordt dagelijks bijgewerkt en geeft de klant de mogelijkheid vanuit de backordergeschiedenis een nieuwe order te plaatsen.

Openstaande posten

Openstaande posten

De module biedt de klant inzage in openstaande posten. Verwerkte betalingen in Multivers worden in het overzicht online bijgewerkt.

Technische voorraad

Technische voorraad

De module werkt de technische voorraad elke vier uur bij vanuit Multivers.

Voorraad per magazijn

Voorraad per magazijn

De module wijst een of meerdere magazijnen toe aan de webshop en laat alleen die voorraad zien.

Voorraadinkoop

Voorraadinkoop

De module informeert de klant over nog te ontvangen voorraad en verzorgt een aparte weergave van de voorraadinkoop zodat hij ziet wat er de volgende dag aan voorraad binnenkomt.

Prijslijst inlezen als WebShopassortiment

Prijslijst inlezen als WebShopassortiment

Artikelen en prijzen vanuit de prijslijst vormen het assortiment voor aan de prijslijst gekoppelde debiteuren

Automatische incasso

Automatische incasso

De module maakt automatisch incassoformulieren aan ter invoering in Unit4 Multivers. Iedere volgende periode wordt de factuur getoetst en verwerkt conform de automatische incasso.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op