Nieuwsbrief
Inloggen
v

Standaardmodulen

Build a Solution

Meer dan 70+ modulen

Alle BaS-modulen worden plug & play aangeboden. Daarnaast bieden wij u maatwerkmogelijkheden om de modulen naadloos op uw bedrijfsvoering aan te laten sluiten. Door uw ERP-systeem aan de BaS WebShop te koppelen kunt u grote stappen zetten op het gebied van online organisatie, marketing en verkoop.

Begeleiding

Softmaat ontzorgt en begeleidt haar klanten in het optimaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan het inrichten van de BaS WebShop, administratie en koppelingen. Wij staan u zowel bij met telefonische en e-mailsupport. Indien nodig kunt u zelfs support on the job verwachten.

Lees verder

Algemeen

De BaS WebShop kan naar wens worden ingericht en is altijd uitgerust met de basisspecificaties. Zo hebt u uw eigen domein en bent u SSL beveiligd. Richt uw webshop naar wens in met ons eigen CMS-systeem. De BaS WebShop is volledig responsive en werkt zowel op de computer als of tablet en smartphone. Met de periodieke updates die we doen bent u altijd verzekerd van de laatste versie.

Lees verder

Artikelen

In de BaS WebShop kunt u met verscheidene artikeltypen werken. Zo kunt u de productkeuzes bundelen in combinatie-, matrix- en multi-artikelen werken. Gaat het maatwerk nog dieper? Dan kunt u gebruik maken van een zelfgebouwde productconfigurator. Alle producten kunnen worden voorzien van opties, zoals documentatie, afbeeldingen of tekstuele toevoegingen.

Lees verder

B2B

Onze modulen zijn aanvankelijk ontwikkeld voor de B2B-markt. Zo kunt u bijvoorbeeld de prijs weergeven zonder BTW. Maar ook kunt u vertegenwoordigers instellen en verschillende gradaties van bestelbevoegdheden toevoegen. Koppel de BaS WebShop aan uw ERP-systeem en zorg voor een optimale integratie van systemen.

Lees verder

B2C

Consumenten hebben, ongeacht het tijdstip en hun locatie, de volledige vrijheid om uw bedrijf en uw productassortiment te bekijken. Geef uw producten weer inclusief btw, laat uw klant bestellen zonder account of zichzelf registreren.

Lees verder

Marketing

In de huidige tijdsgeest is er geen bedrijf meer dat zonder marketing kan. Vul uw webshop aan met advertenties en nieuwsbrieven en richt hem SEO-proof in. Of trek nieuwe klanten aan met kortingscoupons of spaarpunten. U kunt het allemaal regelen in de BaS WebShop.

Lees verder

Order

Orders zijn er in alle soorten en maten. De BaS WebShop is overal op voorbereid. Wilt u bestellijsten importeren? Dat kan. Backorders en herhaalorders? Geen probleem. Koppel de BaS WebShop aan uw ERP-systeem en bestel zelf of laat uw klant gemakkelijk en snel orders invoeren.

Lees verder

Prijzen

Wij bieden verschillende prijsmodulen aan. Importeer prijsafspraken, prijslijsten, kortingsgroepen en debiteurenkorting uit uw ERP-systeem en vul ze aan met de mix & matchmodule of andere acties. De BaS WebShop verrekent de prijzen en voert de orders automatisch in uw ERP-systeem in.

Lees verder

Voorraad

Beheer uw voorraad op een centrale plek. Lees uw voorraadgegevens in vanuit uw ERP-systeem en geef ze weer op de BaS WebShop.

Lees verder

Rapportage

Verzeker u van de juiste stuurinformatie met onze rapportagemodulen. Bekijk de foutmeldingen in een rapport, financiële en webshopstatistieken of omzetrapportages. Registreer uw wijzigingen in een logboek en wees voorbereid op interne controles of externe audits.

Lees verder

Website

Wilt u graag extra informeren? Gebruik de BaS WebShop als informatietool. Doordat de website is aangesloten op de database is het mogelijk uw productinformatie (ook met meer dan 5.000) producten op een goede manier te verwerken. Ons CMS-systeem is erop ingericht hier goed mee om te gaan.

Lees verder

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op